Bestellen en levering

Bestellen en levering

 

Onze levertijd is standaard 2-4 werkdagen. 

Na het plaatsen van uw bestelling krijgt u van ons de volgende e-mails:
1. Orderbevestiging (meteen na de het plaatsen van de bestelling)
2. Verzendbevestiging van ons magazijn naar PostNL)
3. Track & trace-mail van PostNL (hiermee kunt u het pakket volgen)


Standaard-verzending
Uw bestelling zal worden aangeboden door onze vervoerder PostNL. De korte bezorgtijden van PostNL zijn van maandag t/m vrijdag ( 09:00-21:00 ) en op zaterdag (09:00-17:00). Wanneer de chauffeur onderweg is met uw pakket, ontvangt u hier een email van. In deze mail staat een link naar de Mijn Pakket omgeving van PostNL. Hier kan de klant de zending tracken en tracen en zien in welk tijdvak de bezorging kan worden verwacht. De klant moet dan wel een login aanmaken. 

Als u niet thuis bent zal PostNL, indien mogelijk, bij de buren afleveren. Wanneer het ook niet mogelijk is om bij een van de buren af te leveren, laat PostNL een kaartje met een Niet-Thuis-Code achter. Met deze code kunt u op de website Mijn Pakket van PostNL een nieuwe bezorgdag en tijdvak op een ander bezorgadres opgeven (bijvoorbeeld het dichtstbijzijnde postkantoor). Indien u niets doet, zal PostNL de volgende werkdag wederom een bezorgpoging doen. 

Mocht het de tweede keer ook niet afgeleverd kunnen worden, dan gaat uw pakket naar het dichtstbijzijnde postagentschap, waar u het tot 3 weken na bezorging kunt afhalen. PostNL laat bij u een kaartje achter met deze informatie. U kunt uw bestelling, onder vertoon van een geldig identificatiebewijs, afhalen op een door u gekozen tijdstip. Haalt u uw bestelling niet af, dan zal het automatisch retour worden gezonden naar ons. 


Utrechtse Uitgeverijen © 2019